2013. szeptember 13., péntek

H&M HOME üzletmegnyitó

Ma szeptember 12-én, 11 órakor nyitott meg a H&M HOME, amit a Westend Bevásárlóközpontban találtok meg, rögtön a szőkőkútnál, az 1. emeleten. Elsők között tekinthettem meg az újdonsült kínálatot, erről számolok most be Nektek. Eddig talán még nem is voltam divat vagy lakberendezési üzlet megnyitón (leszámítva amikor egyszer dj-ként szerepeltem egyen). Nézzük hát, mit találhattok a H&M üzletének HOME részlegén. Amúgy jó hír, hogy a kedvező árak itt is jellemzőek.

lakáskiegészítőkdekorációs kellékek között akadnak színes és állatmintás, de egyszínű alapdarabok egyaránt: váza, bögre, párnahuzat, takaró minden mennyiségben, és még babáknak való cuccokra is lelhettek. Stílusban találhattok modernebb és romantikusabb térbe illőket, de érződik a svéd vonal is a svéd cégnek köszönhetően, amit nagyon szeretünk!

A megnyitás előtti percekben az eladók és menedzserek konkrétan táncra perdültek a sorban állók szórakoztatására: dübörgő zene és partyhangulat délelőtt 11-kor.Párnák, vázák, párnahuzatok, díszdobozok.


Állatok a textileken. Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e a macska. :)


Fürdőszoba kiegészítők: kéztörölközők, fürdőlepedők sokféle színben. El is hoztam párat.
 

Párnák szőrmével vagy pikkellyel borítva.

Még több párna! Úgy tűnik a legjellemzőbb színek ebben a szezonban a barna árnyalati, a fekete, a sárga és az arany.


Ez pedig a legédesebb cucc az üzletben. Gyerekholmik között van, de nem csak gyerekeknek. :)  És a végére egy sámli-installáció.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...