2013. szeptember 20., péntek

Régi lakásból romantikus újat + IKEA kaland

Tegnapi napom is elég rohanósra sikeredett. Megbíztak egy 46 m2-es másfél szobás lakással, amit tegnap néztünk meg a kivitelezőmmel. A lakás jelenleg erősen felújítandó állapotban van, a vezetékektől kezdve a szaniterekig minden cserélve lesz. Korábban már mindent felmértem, vázlatterveket is elkészítettem a fiatal hölgy tulajdonosnak. Ha eldöntöttük, hogy melyik elrendezés legyen, a kiválaszott tervet kidolgozom, 3D-és látványterveket készítek, aztán indulhat a tényleges felújítás! 
Egy bájos, kicsit vintage, francia-romantikus stílust fogunk megvalósítani és remélem 2-3 hónap múlva megmutathatom a végeredményt is. Íme a jelenlegi állapotban a konyha:

Az új nyílászárók már a helyükön vannak:

 Ez lesz a nappali, még elég szörnyen néz ki, szerencsére én már látom lelki szemeim előtt a végeredményt. :)


Aztán barátnőmmel körbenéztünk az IKEÁban, habár nem vagyok nagy IKEA rajongó, azért ki lehet fogni néhány praktikus darabot. Megnéztük az új bútorokat és textileket, találtunk szépeket is. Nézzétek:

Ez a Klimt nyomat hangsúlyos eleme lehet egy nappalinak például: egy eklektikus, színes enteriőrbe el tudom képzelni.

És az új STOCKHOLM fotel, amely több színben is kapható.


2 megjegyzés:

  1. Kicsit meghökkentem amikor azt írod, hogy nem szereted az ikeát, habár ebben a posztban és a többiben egyaránt ikea bútorok és kiegészítők hada sorakozik. Kicsit következetlen a blog, átlagos és kiforratlan. Nem sértés, de építő jelleggel egy kritika fogalmazódott meg. Sok sikert.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Névtelen Hozzászóló!
    Nem írtam olyat, hogy nem szeretem az Ikeát, csak azt, hogy "nem vagyok nagy IKEA rajongó", hogy nagyrészt ikeás bútorokat használjak, mint sokan. Ez pedig szerintem nem ugyanaz. És a poszt második fele kifejezetten az Ikea látogatásomról szólt, ahol megnéztem az új kínálatot. Ezen kívül egy helyen ajánlottam ikeás bútort, egy svéd enteriőr kapcsán.
    Ha nem tetszik, nem kötelező olvasni, de köszönöm a hozzászólást. :) Szép napot: Lilla

    VálaszTörlés

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...