2013. szeptember 1., vasárnap

Indul a Blog!

Régóta tervezgettem, most végre indulunk, itt a Neszményi Design Blog! Joggal gondolhat arra az Olvasó, ma már annyi ember blogot ír, posztol, sokan egymást utánozzák… akkor mitől lenne ez különleges?

Hát azért Kedves Olvasó, mert ezt én csinálom. :) Na jó, ez nem volt elég meggyőző, hát leírom, miért érdemes majd olvasni, és gyakran visszatérni ide: 

Írok majd design újdonságokról, minden hónapban lesznek hírek a nagyvilágból, vagy hazánkból. Adok hasznos lakberendezés tippeket, amit akár megvalósíthat saját lakásában is. Összegyűjtök majd olyan fotókat, melyek inspirációként szolgálhatnak, és ötleteket adnak, hogy környezetünkben is harmóniát alakíthassunk ki. Például ilyet:


Forrás: http://www.architecturaldigest.com/

Természetesen tudósítok saját munkákról is (amennyiben a kedves Megrendelő hozzájárult) és megmutatom lakberendezőként merre járok, milyen szépet vagy érdekeset láttam, min dolgozom éppen.

Igyekszem környezettudatosan élni, így érdekel az öko-design, a zöld építészet és azok akörnyezetkímélő tárgyak és technológiák, ami mindennapjainkat is megkönnyítik, ezekről is írok majd minden hónapban.

Igyekszem a havi design eseményekben is naprakész információkkal szolgálni: milyen kiállításra, fesztiválra, boltba érdemes ellátogatni.

A Blogban extra tartalomként pedig minden hónapban bemutatásra kerül egy enteriőr, amiről készítek egy látványtervet. Egy szerencsés Olvasó lakásának egy helyisége kerülhet be a Blogba, amit a leírt igények szerint átalakítok vagy átrendezek.


Jelentkezz, ha átrendezés, felújítás előtt állsz, de nem mersz belevágni, mert nem tudod elképzelni, vagy egyszerűen látni akarod mit lehet kihozni a térből. Küldd el az adott helyiségről (nappaliról, hálóról, gyerekszobáról) az alaprajzot vagy a szoba méreteit: 4 fal mérete, belmagasság, ajtók, ablakok méretei és parapet magasságot. Írd le, mit szeretnél változtatni, milyen stílust szeretnél megvalósítani (vagy küldj képeket) és ennek alapján készítek egy látványtervet a nappalidról, vagy hálószobádról! Íme egyik látványtervem:Úgy érzem, ez izgalmas lesz! Remélem sok jó ötlettel és szép lakással szolgálhatok majd. Szóval ha érdekel a lakberendezés, és szeretnél képben lenni a design gyorsan fejlődő világáról, kövess!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...