2013. október 15., kedd

Munka közben - vintage hangulatok

Mint korábban már írtam róla, van egy lakás, amit vintage/ romantikus stílusban kell megterveznem. A vintage mellett a megrendelőnek tetszik a vidékies country stílus, szereti a nőies virágos motívumokat, a kopott, rusztikus bútorokat, az ehhez közel álló eklektikus enteriőröket. Hogy szűkítsük a kört, néhány beszélgetés után készítettem pár hangulatmontázst, amelyek közül választott egyet, amelyik a legközelebb áll hozzá. Bár saját bevallása szerint mindegyik tetszik neki, mindegyiket el tudná képzelni a lakásában. :)
A hangulatmontázsokra stílusban passzoló enteriőrfotókat, bútorokat, kiegészítőket választottam, amelyek képviselnek egy-egy hangulatot. A tulajdonos egy dologhoz ragaszkodik, Klimt : Az élet fája című festményhez, amelyet majd a nappaliba fogunk a falra festeni, egyszerűbb formában, ezért ezt a motívumot mindegyik táblára rátettem. A bejegyzés végén elárulom melyiket választotta a megrendelő. Addig nézzétek meg, Nektek melyik a kedvencetek ezek közül!

A megrendelőnél a befutó az 5-ös lett! Tehát a vonal, amit továbbviszünk, a bézses árnyalatok, visszafogott minták által meghatározot hangulat lesz. Nemsokára kezdődik a felújítás, hamarosan láthatjátok a terveket is, aztán remélhetőleg pár hónapon belül megmutathatom a kész lakást! ;)


Tetszett a poszt?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...