2013. október 10., csütörtök

Nézegess lakásokat a világ minden tájáról!

Szeretnék egy weboldalt a figyelemetekbe ajánlani. A nálunk is egyre népszerűbb Airbnb nevű oldal világelső a szálláskiadás terén. A szolgáltatás lényege, hogy online foglalhatunk lakásokat, nyaralókat, szobákat magánszemélyektől. Persze mi magunk is kiadhatjuk a segítségével nem használt ingatlanunkat, így a világ másik végéről érkezők is megszállhatnak benne egy magyarországi utazás alkalmával. 

Az oldalon az adott városról közölt információk mellett sok jó minőségű fotót is találhatunk a lakásokról és a környékről. Az egységesen szép fotók annak köszönhetőek, hogy a cég díjmentesen biztosítja a fotózást minden kiadni kívánt lakás esetében, így ezzel a tulajdonosoknak nem kell foglalkozni, a szállást keresők pedig egységes profi fotók között böngészhetnek.

Az oldalon akkor is órákat lehet eltölteni, ha nem akarunk szállást foglalni, hiszen nagyon érdekes egy-egy lakásba belepillantani bárhol a világon, és akár még jópofa lakberendezési ötletekre is bukkanhatunk. Emellett az adott városrészt is felfedezhetjük a környékről készült fotók segítségével.

Nézzétek még például ezt a berlini lakást.
De menjünk inkább a tengeren túlra. Nézzünk meg egy new yorki lakást, csodás panormámával: Vagy inkább egy velencei villába néznétek be? Azt is találtam.Ha inkább a svájci hegyek vonzanak:


Képek: https://www.airbnb.com/

Jó leskelődést, jó böngészést kívánok!

Tetszett a poszt? :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...