2013. november 4., hétfő

Előszoba dekoráció

kép: 1decor.net/

Az előszoba általában a legkisebb helyiség, ahol arányaiban sok tárolóhelyre van szükség. Az előszoba az, amely összeköti a lakást a kültérrel, ahol levetjük a kültéri ruházatot, hogy továbblépjünk a házba, illetve kilépés előtt is itt készülődünk. Ez a helyiség mintegy csatornaként funkcionál két tér között. Ezért átmeneti jellegének megfelelően kell berendezni, és dekorálni is. A praktikum szempontjából jó, ha van egy ruhásszekrény, fogas, egy pad, és lerakóasztal a leveleknek, kulcsnak vagy táskának. A design szempontjából pedig az a jó, ha a lakás hangulatából már az előszobába lépéskor érzékelünk egy keveset, itt hangolódunk rá a beltérre. A fontos funkciója mellett olyan személyessé is tehetjük, mint egy nappalit. 
 kép: homeklondike.com

Bátran alkalmazhatunk színes, mintás tapétát, extrább kiegészítőket. Mivel kevesebbet tartózkodunk itt, nem unjuk meg olyan hamar, és igazán hatásossá tehetjük így a belépőt.
 kép: homeklondike.com

Ha teljesen egyedi elemet szeretnénk az előszobába, akár mi is festhetünk a falra olyan mintát, amelyet kis fogassal vagy akasztókkal kiegészítve hasznossá is tehetünk.
kép: athomewithcyra.blogspot.hu/

 Itt is hatásos egy ömlesztett válogatás különböző keretekbe tett képekkel, fotókkal.
 kép: decorationtrend.com

 A lerakóasztal vagy komód egy méretes tükörrel elengedhetetlen ebben a helyiségben.
kép: freshome.com

kép: smoothtwinkbottomslut.blogspot.com

 kép: renusoni.com

A díszes akasztók -szétszorva a falra szerelve- önmagukban is megállják a helyüket, de markáns kiegészítőkkel (színes kalapok, táskák, sálak) önálló dekorációként is hatnak.
kép: twineinteriors.blogspot.com

Kreatívkodhatunk is. Az alábbi képen vödrök szolgálnak kalap/kesztyűtartóként.
 kép: interiordesignarticle.com

És nem csak a zárt tárolók alkalmasak az előtérbe, a nyitott polcok is hathatnak dekorelemként, ha kipakoljuk rájuk legszebb cipőinket, táskáinkat.
kép: erdexon.com


Tetszett a bejegyzés? :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...