2013. december 10., kedd

Mit adj ajándékba lakberendezőnek?

Karácsony közeledtével egyre inkább törjük a fejünket, kinek mit adjunk ajándékba? Minek örülne a szerettünk? Meglepetés legyen, vagy előre egyeztetett hasznos ajándék? Szép tárgy legyen, vagy inkább valamilyen élmény? Pláne nehéz a dolog, ha kreatívot ajándékozunk: lakberendezőt, építészt vagy grafikust...
Összegyűjtöttem hát 5 ötletet, ami szerintem tuti siker, és aminek én biztosan örülnék, szóval nem haragszom meg ha később ezek bármelyikével találkozom, Kedves Család és Barátok! :))))

1. Sok éve lakberendezési magazin és könyvgyűjtő vagyok, kapok is előfizetést minden évben, és mindig jöhet, főleg ha valami nemzetközi magazinról van szó. Például szuper egy Architecturel Digest magazin egy éves előfizetés. Megrendelhető ITT.


2. Egy csinos határidőnapló! Már nagyon kéne, szerintem minél nagyobb annál jobb, ami mindig kéznél van, lehet bele jegyzetelni, rajzolgatni. ITT.


3. Kis tárolódobozok: filceknek, ceruzáknak, tollaknak, kis mütyüröknek. Olyan nincs, hogy egy kreatív elme dolgozójában ne legyen hasznos egy újabb doboz vagy kosár, -ha lehet, legyen az enteriőrhöz passzoló, vagy ha azt nem ismerjük, semlegesebb színt válasszunk. Például ezt, ID Design, ITT.


4. Szerintem, mi lakberendezők a munkaeszközeinket is szeretjük díszíteni, öltöztetni. Igaz, van már egy hasonló szuper táskám, de ez a laptop tok is nagyon cool, bizony örülnék ennek is. :) ITT.


5. És mint említettem, könyv is jöhet. Szerintem a tervezők inspirációhoz bárhonnan juthatnak, egy ilyen könyv pedig teli van szuper ötletekkel. Le se tenném karácsony este! :))) Suzanne Kasler nemrég megjelent könyve,  a Timeless StyleITT.Szóval remélem segítettem... :)

Tetszett a bejegyzés?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...