2014. március 5., szerda

Legújabb látványterveim - Irodahelyiség Nyíregyházán

Nagyon örültem, amikor Nyíregyházáról kértek fel, hogy készítsem el egy weboldalakkal és online marketinggel foglalkozó cég vezetői irodáját. Az átlagostól kicsit eltérő megbízás volt, hiszen nem találkoztam a megrendelővel, nem jártam a helyszínen, tehát távtervezéssel zajlott a munka. Ez a példa is mutatja, ha találkozásra nincs lehetőség, és ha komoly átalakításra nincs szükség, csak látványtervek szükségesek az új búturokkal, kiegészítőkkel, a távtervezésnek sincs akadálya. Persze ehhez az kell, hogy a tulajdonos megfelelő mennyiségű és minőségű információval lásson el, melyeket alaposan átbeszélünk.

Itt az volt a fő cél, hogy a megrendelő lássa, milyen lesz az irodája. Nehézséget csupán az jelentett, hogy figyelni kellett, milyen bútorokat tudunk online megrendelni és a helyszínre szállíttatni. Több online konzultáció, skype-os megbeszélés és emailezés alapján egyeztettük az alaprajzot, a színeket, a már kiválasztott bútorokat és a további igényeket. 

Az elképzelés az volt, hogy egy letisztult, modern tér szülessen, sok szürkével, fehér bútorokkal és egy élénkebb kiegészítőszínnel, aminek a zöld egy intenzív árnyalatát választottam. Az iroda jó állapotban volt, csak festeni kellett, és új padlóburkolatot kapott. A nyílászárók is le lettek festve a padlóval hasonló árnyalatban. A berendezést illetően a kiindulópontom a már meglévő térbeli logó volt, annak a szürke és krémszínű árnyalatait több helyen megjelenítettem a térben, így harmónikus egységet mutat az összkép. Az alábbiakban láthatjátok az "előtte" fotókat, majd az elkészült látványterveket. Az új bútorokat azóta már megrendelték, ha ezek bekerültek a térbe, és amint átküldik nekem fotókat, azokat is megmutatom. :)

Az alábbi négy képből az első kép már a festést és burkolást követően készült, ilyen kellemes halványszürkék lettek a falak, a padló pedig meleg sötétbarna árnyalatú lett. A többi kép még az eredeti állapotokat mutatja.
És itt láthatjátok a látványterveket, falnézeteket és az alaprajzot. Tehát ilyen lesz az iroda, amint megérkeztek a bútorok és a tapéta :) 
 Tetszett a bejegyzés? :)
post signature

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...