2014. április 23., szerda

Különleges látványelem: egyedi díszítőfestés

Szeretném Nektek bemutatni kedves ismerőseim munkáit, akik gyönyörű falfestéseket csinálnak. Zenkó Márta és Neukum Nóri nemcsak falra, hanem olyan helyekre is különleges festéseket készítenek, ahova nem is gondolnátok!
És nemcsak a hagyományos díszítőfestésről van szó, hanem különböző technikák, anyagok, textúrák kombinációjáról is: például az üveggyöngy lehet alapanyag, vagy népszerű a sötétben világító festék. Ez utóbbi –ha elegendő napfényt, vagy lámpafényt kap-, 5-8 órán keresztül is világít. Képzeljetek el egy élethű világító égboltot a plafonon, ami szinte azt az érzetet kelti, hogy a szabad ég alatt ül az ember. Én már láttam ilyet egyik barátnőm lakásában, amit ők készítettek el, és nagyon hangulatos, hogy feletted van a csillagos égbolt. J De a csillagplafon jól működik gyerekszobában is, helyettesíti az égve hagyott lámpát, és mégsem olyan erős a fénye, megnyugtatja a gyereket. Persze a gyerkőc kedvenc mesefigurája is helyet kaphat a falon, világító festékkel kontúrozva.

Emellett magánlakásokban, hotelekben, szórakozóhelyeken egyaránt jól néz ki ez a technika, kiváló design elem lehet egy festett mandala, egy világító galaxis, vagy bármi, ami passzol a tér stílusához. Ezen kívül tájképek, virágok, különböző motívumok, absztakt elemek is festhetőek, az adott térhez igazítva. A fal mellett jól működő felület a beton is, így lehet kiállítások padlóját, lépcsőket, bejáratokat is ilyen egyedi módon díszíteni.

Ha érdekel titeket ez a különleges látványelem, keressétek bátran a lányokat az alábbi elérhetőségek egyikén:
zenkomarta@zenaart.hu
telefon: +36 70 312 24 19

Nincs számukra lehetetlen kérés! JHa tetszett a bejegyzés, kérlek nyomj egy like-ot! Köszönöm :)
post signature

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...