2014. augusztus 11., hétfő

Legújabb munkám - modern és otthonos új építésű lakás tervei

Tavasszal megkeresett egy fiatal pár, hogy tervezzem meg közös lakásuk belső tereit. Budapesttől nem messze találtak egy nagyon jó adottságokkal rendelkező, szép környezetben lévő ingatlant egy új építésű lakóparkban. A 84 m2-es, két terasszal rendelkező lakásban elsősorban a nappalira, konyhára, a nagyobbik hálószobára, a fürdőszobákra és az előterekre kellett koncentrálnom. A lakás ősszel kerül kivitelezésre, most az elkészült látványterveket mutatom meg Nektek. 
A koncepció az volt, hogy modern stílusban, világos és meleg színeket alkalmazva otthonos hangulatot hozzunk létre. A meleg középsötét dió árnyalata és a magasfényű bézs szín a bútorokon, az aranyló színben pompázó tapéta, a világos tölgy parketta és a kiegészítőkön, textileken megjelenő élénkebb színek adják ezt a visszafogott és modern eleganciát. A harmonikus design és a személyre szabott funkciók kedvéért minden egyedi tervezésű a nappali faltól kezdve a különleges, körasztalban végződő konyháig.
Megrendelőimmel öröm volt együtt dolgozni, hamar egymásra hangolódtunk, a konzultációk alkalmával jó hangulatban ötleteltünk és válogattunk a szebbnél szebb burkolatok, tapéták és függönyök között. Persze a tervezés nagy munka volt, de szerettem minden részét, és ami a legfontosabb: sikerült a Tulajdonosok ízlésére és stílusára szabni a tereket! Legközelebb folytatom a beszámolót, addig is itt vannak a tervek.Tetszett a bejegyzés? Like-old és oszd meg, hogy a barátaid is láthassák! :-)
post signature

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...