2014. december 30., kedd

Ezt történt velem 2014-ben!

Újabb év telt el, ilyenkor jó egy kicsit megállni, megnézni hova jutottunk, sikerült-e elérni azokat a célokat, amelyeket kitűztünk magunk elé. Legalábbis én így csinálom. :) Aztán ha levontunk a megfelelő következtetéseket jöhetnek az új év kihívásai. De mi is történt 2014-ben a Neszményi Design háza táján? :) A sok komplett lakberendezési tervezés, tanácsadás, kollégákkal közös projekt között szemezgettem és átnéztem a számomra legérdekesebbeket.
Még 2013. év végén indultam az Év Pályakezdő Lakberendezője Pályázaton, amelyre a látványtervek 2014. év elején készültek el, és márciusban publikáltam őket. Itt megnézhetitek.
Aztán terveztem egy irodát úgy, hogy a Megrendelővel soha nem találkoztam, a helyszínen soha nem jártam, mégis tökéletes eredmény született, hiszen a rengeteg konzultáció, sok skype-os egyeztetés meghozta a kívánt eredményt: a terveket egy-az-egyben sikerült átültetni a valóságba. Ezek a látványtervek készültek.
Tavasszal egyik kolléganőmmel részt vettünk a Legjobb Otthon Lakberendezési Kiállításon, ahol lakberendezési tanácsadást adtunk, én pedig két előadást is tartottam a lakberendezési trendekről. Nem szónokoltam még ennyi ember előtt, tehát eléggé izgalmas feladat volt ez nekem, de nagyon élveztem és jól sikerült. :) A részletes beszámolót itt olvashatjátok.
Aztán májusban felkért az Allianz biztósító, hogy vegyek részt lakberendezőként a kampányukban, ahol több mint egy hónapig, minden nap egy-egy lakberendezési tippel szolgáltam az oldalukon, volt játék, és értékes nyereményeket is kiosztottunk a legjobb otthonteremtőknek! A közönségdíjas számára én biztosítottam egy tanácsadást a konyhájára vonatkozóan. :) Itt megnézhetitek.
Ezek után többek között terveztem egy bemutatótermet egy otthoni okostechnológiákkal foglalkozó cég számára, és lakásokat is, mint a herceghalmi lakás, amely a hetekben lett kész, így az új évben több fotót is mutatok majd róla! :) A látványterveket itt találjátok!


Szeptembertől méginkább felpörögtek az események: jött a Fal-Forgatók és a TV2. Felkértek, hogy tervezzek két lakást, az évadnyitó elsőt, a Kisoroszit, majd az Andrássy úton található nagy polgári lakást. A Kisoroszi adást itt találjátok, a látványterveket és az elkészült lakást pedig itt! :)
Az Andrássy úton található ingatlanról az adásokat itt, itt és itt, a látványterveket és a fotókat a lakásról pedig itt nézhetitek meg. :) 

Aztán a 3. Fal-Forgatóknak tervezett lakás időközben jött, a tulajdonosok már korábban megkerestek, hogy tervezzem meg nekik a németvölgyi úti ingatlant. Így megterveztem és a Fal-Forgatókkal kiviteleztük is. Az adásokat itt és itt, a látványterveket és a fotókat a lakásról itt tudjátok megnézni! Mondanom sem kell, a falforgatás volt az év kihívása, rengeteg élménnyel, tapasztalattal lettem gazdagabb, új embereket ismertem meg, és egy óriási kaland volt ez nekem!

A Fal-Forgatók alatt amúgy sem unatkoztam, de sikerült a saját projektekkel is haladni (olykor éjszaka:)), pl. a Marina Parton található kis lakással, amit elegáns és modern formába, teljesen új köntösbe sikerült varázsolni. Az egyedileg tervezett bútorok már gyártás alatt, a kivitelezés pár napon belül indul, remélem ezt a lakást is hamarosan megmutathatom Nektek!
De terveztem egy klasszikusabb stílusú konyhát is, ami már el is készült, de még nem mutattam meg Nektek, ízelítőként íme egy fotó. Nagyon boldog vagyok, mert ez is teljesen olyan lett, mint a terveken. :) A látványterveket itt találjátok. :)
Látványterv:
Fotó az elkészült konyháról:
Tudom, munkamániás vagyok, tehát nem tudok megállni, már sorakoznak a 2015-ös naptáramban az új feladatok, új kíhívások, új célok. Tehát nincs megállás a következő évben sem, remélhetőleg az új évben is sok saját projektet, sok szép látványtervet, elkészült csodaszép otthont, és különleges hazai és külföldi ingatlanokat mutathatok majd Nektek! De megfogadtam, néha pihenni is fogok egy kicsit. :) 

Ezúton kívánok Nektek nagyon boldog új évet, sok sikert és örömöt, és kívánom, hogy érjétek el az álmaitokat, a céljaitokat, legyen az bármi! :)

fotók: Schneider Tamás, facebook.com/falforgatok, saját


Tetszett a bejegyzés? Oszd meg a barátaiddal is! Köszönöm! :)
post signature

1 megjegyzés:

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...