2015. május 30., szombat

Falforgatók vasárnap 12:55-kor a TV2-n!

Előző vasárnap láthattátok a Falforgatókban, hogyan újult meg az újpesti, attila utcai lakás a terveim alapján. Most is egy régi építésű, erősen felújítandó állapotú lakást kellett modernné varázsolni, ezúttal a VIII. kerületi Práter utcában. Ha kíváncsi vagy, milyen lett az ötödik lakás, amit a Falforgatóknak terveztem, nézd Te is vasárnap 12:55-kor a TV2-t!Tetszett a bejegyzés? Oszd meg a barátaiddal is! :)
post signature

2 megjegyzés:

  1. Szia!mennyibe kerül egy ilyen állapotú és méretű ingatlan belsoepiteszeti tervezése? Illetve itt mennyi volt a negyzetmeterenkenti felújítás átlagos költsége? És mondjuk ez galéria nélkül mennyi? Köszi üdv A.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Attila! A tervezési díj függ a m2-től és hogy mennyire alapos tervezésre van szükség, pl látványtervek, részletes műszaki rajzok, szükséges-e a tervezői projektvezetés a kivitelezés során, stb.
    Ebben az esetben a költségeket sajnos nem tudom megmondani, én csak a tervezésért feleltem, a költségekre nem volt rálátásom. Ha szeretnél tervezésre személyre szabott árajánlatot kérni, írj emailt! Köszönöm: Lilla

    VálaszTörlés

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...