2015. június 24., szerda

Legújabb munkám: egy pesterzsébeti otthon látványtervei

Véglegesedtek legutóbbi munkám látványtervei, amit most megmutatok Nektek. A XX. kerületben, Pesterzsébeten jelenleg épülő ikerház egyik -45 m2-es-, földszinti részének a tervezésével bíztak meg, melyet örömmel vállaltam. A cél az volt, hogy egy mostani trendeknek megfelelő, alapvetően letisztult szín- és formavilágú nappali-étkező tér jöjjön létre. Így világos falakkal keretezett, kiegészőkben színesebb, modern és barátságos harmónia született a látványterveken. Mivel a családban hölgyek vannak többségben, ezúttal lágyabb és nőiesebb is lett ez a munkám. 
Persze sok tárolóhelyre is szükség volt, így a nappali egyik falára egyedileg tervezett, két polccal kiegészített, zárt médiabútor került, míg a kanapé mögé egy látványos, szintén saját tervezésű "faltól falig" könyvespolc, amely alul szintén zárt tárolókat tartalmaz. Így rengeteg holmit elnyel a rendszer, formájának, és a különböző mértékben eltolt polcoknak köszönhetően mégis könnyed és látványos a hatás! A Megrendelővel együtt ez az egyik kedvencünk, és alig várjuk, hogy kész legyen! :-) 
Az eredeti alaprajzon a lépcső és a nappali között volt egy fal, de azt megszüntettük, így kinyitva a teret, természetes fényt engedve a lépcsőfeljáróba is. A fém lépcsőkorlát pedig térelválasztó is egyben, funkciója mellett pedig látványos kiegészítője a modern térnek. A fémes hatást erősítik a króm színű lámpák.
A földszinten található mosókonyha szürkés színvilágot kapott szépséges greslapok által, amelyet ezüstös dekorral dobtam fel a mosdó falán. Egyszerű és nagyszerű a végeredmény! Az építkezés folyamatban, amint lesznek friss fotók, megmutatom őket. Nektek hogy tetszenek a látványtervek?

Tetszett a bejegyzés? Köszönöm, ha megosztod a barátaiddal is! :-)
post signature

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...