2015. december 18., péntek

Legújabb munkám - megnyílt a COCONUDA a WESTENDBEN!

Általában lakásokkal keresnek meg a megrendelőim, de legutóbbi munkám egy női ruha üzlet volt. A projekt maga pedig igazi kihívás: egy olasz-magyar házaspár keresett meg azzal, hogy kevesebb, mint egy hónap alatt varázsoljak át egy 16 m2-es felújítandó cipőboltot olasz prémium üzletté, amely most nyitja első üzletét Magyarországon. A tervezéstől a nyitásig viszont alig 4 hetünk volt. Az előző bérlő kipakolása és az új üzlet nyitása között pedig pontosan egy hét állt rendelkezésre a kivitelezés lebonyolításáig, az új áru bepakolásáig, a munkálatokat pedig csak éjszakánként lehetett végezni. Nehezítés a köbön!

De a kihívást elfogadtam, a csapatot összeszedtem, a tervezés és az engedélyezések után pedig indult a munka. Ebben a blogbejegyzésben pedig láthatod a kiindulási állapotot, a látványterveket, munkaközi fotókat és az elkészült üzletet is, amit persze személyesen is megtekinthetsz a Westend City Centerben!
A munkálatok a következőket jelentették: a próbafülke kialakítása a meglévő lépcső alatt, amit átfestettünk. A régi narancssárga falak és a mennyezet fehér színt kapott, és a nem túl mai hidegburkolatot modern, trendet követő, különböző szélességű darabokból álló magas kopásállóságú világos laminált padlóra cseréltük, amely kiválóan illeszkedik az üzlet sokszög alakjához. A bejárattal szemközti falra egy különleges aranytapéta került, mellette antik falidíszek hangsúlyozzák a prémium hangulatot. Ezen kívül egyedileg tervezett és gyártott ruhatartó rendszerek kerültek a meglévő falfülkékbe polcokkal és akasztókkal, néhol egyedileg variálható, állítható magasságokkal. Az eladópult, a kirakati dobogók is egyedi igények szerint készültek el. Tehát a régi, sötétebb árnyalatú, nyomasztóbb kis üzlet helyett egy világos, friss, letisztult vonalvezetésű és nagyon modern üzletbe léphet be a leendő vásárló, ahol fókuszba a minőségi olasz ruhadarabok kerülnek. Mindezt izgalmas és állítható rejtett világítással tettem még hangulatosabbá.

Természetesen az arculattal is foglalkozni kellett, hogy minden fontos helyen láthatóvá váljon a cég logója. Így egy modern ledes háttérvilágítással ellátott tábla került a bejárat fölé, amely vonzza a tekintetet, 3D-és habbetűk az eladópult mögé az aranytapétás falra, matrica a pultra és az egyik kirakatba is az üvegre. 

Az üzlet december elején nyílt, ha kíváncsi vagy rá, nézd meg te is! Egyébként is: itt a karácsony, ha még esetleg nem szerezted be valamelyik nőnemű szerettednek az ajándékát, itt azt is megteheted, hiszen prémium minőségű, de kedvező árú olasz ruhakölteményeket, szőrmekabátokat, farmernadrágokat és szexi felsőket is találsz minden alkalomra! 

Írány a Westend, aluljárószint, COCONUDA! (Az éttermekkel szemben.) Lentebb pedig a látványterveket, "ilyen volt"-, munkaközi- és "ilyen lett"- fotókat találod!

Látványtervek:

Ilyen volt:
Munkaközi fotók:Ilyen lett:


Tetszett a bejegyzés? Köszönöm, hogy megosztod a barátaiddal is! :-)
post signature

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...