2016. január 5., kedd

Ez történt velem 2015-ben!

Mint egy évvel ezelőtt is, most is összeszedtem az előző évi legfontosabb munkáimat, azokat az eseményeket, amelyek 2015-ben történtek velem. (Ha megnéznéd a 2014-es sikereimről szóló blogbejegyzést, kattints ide.) Hiszen jó érzés látni, mennyi minden történt az évben, mennyit fejlődtem, és ezek alapján az újabb céljaimat is megfogalmazhatom 2016-ra. 

2015-öt kivitelezéssel indítottam a Marina parton, ahol a valóságban is minden úgy sikerült, mint a látványterveken látható. A terveket itt tudod megnézni.

Látványterv:

Fotó az elkészült hálószobáról:

Aztán egyik kedves kolléganőmmel a bécsi Wohnen & Interieur lakberendező kiállításon jártunk,  és az ott látott szép enteriőrök, különleges tárgyak és anyagok, meseszép bútorok sok inspirációval láttak el a következő munkáimnál. A kiállításon készült fotókat itt nézheted meg.

Tavasszal terveztem egy budaörsi házat eklektikus stílusban, (tervek itt), egy visszafogott modern lakást Zuglóban, (tervek itt),  egy barátságos és elegáns otthont Cegléden, (tervek itt) és egy fiatalos minimált Újpesten, (tervek itt).
És ezek után jött csak az igazi nagy hajtás, csakúgy, mint 2014 őszén: tavasszal ismét felkért a TV2 Falforgatók című műsora, hogy tervezzek két lakást. Mivel már korábban 3 lakást terveztem nekik, ismertem a csapatot, tisztában voltam a feltételekkel és tudtam, hogy most sem lesz könnyű, mégis örömmel láttam neki az újabb kihívásoknak. Így lett pár hét alatt megtervezve és felújítva az Attila utcai lakás. Az ehhez kapcsolódó adásokat itt tudod megnézni, a látványterveket és a lakásról készült fotókat pedig itt. A másik, Práter utcai lakás adásait itt nézheted meg, a látványterveket és a fotókat a lakásról pedig itt.Közben terveztem egy modern pesterzsébeti házat is, csajos színekkel, szögletes formákkal és különleges kiegészítőkkel feldobva, ennek az otthonnak a látványterveit itt tudod megnézni.

Nyáron zártam le egy XIII. kerületi kis lakás tervezését, amelyet ipari elemekkel bolondítottam meg, ősszel pedig a kivitelezés is befejeződött. A látványtervek itt!

Látványterv:

Gyors mobilos képek, de tervezem, hogy befotózom profival is a lakást :)
  

  

Ősszel egy kicsit más következett, ugyanis egy kedves ismerős fiatal házaspár egy klasszikusabb stílusú, romantikus konyha tervezésére kért fel, aminek a legyártása idénre tervezett projekt. A látványterveket itt találod.   

Aztán egy kifejezetten minimalista lakás megtervezése volt a feladatom, amely szintén Budapesten található. A látványterveket itt találod.

Novemberben jött még egy nagy kihívás, ugyanis a Westendben kellett egy hónap alatt megtervezni, engedélyeztetni és kivitelezni egy olasz prémium női ruhaüzletet, de a munka sikerrel zárult, hiszen a tervek szerint mindent sikerült határidőre teljesíteni a csapatommal. Hogyan készült el az üzlet? Az eredeti állapotot, a látványterveket és a fotókat is meg tudod nézni itt. És persze látogass el személyesen is az üzletbe, ha a Westendben jársz!   
    

Húú, így végiggondolva tényleg rengeteg minden történt velem, rengeteg új embert ismerhettem meg, és sok sikeres projektet tudhatok magam mögött, de mindenben a legjobb érzés a sok elégedett megrendelő! Csodálatos dolog, hogy a hozzám fordulók bíznak bennem, és még jobb, mikor boldogan veszik át a felújított, szépen berendezett otthonukat a tervezési folyamat után. 

Ezt az utat szeretném folytatni ebben az évben is, és neked is, kedves blogolvasó: kívánok egészséget, kitartást a kihívásokhoz és sok boldogságot a 2016-os évre!


Tetszett a bejegyzés? Köszönöm, hogy megosztod a barátaiddal is! :)
post signature

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...