2016. március 16., szerda

Legújabb munkám - modern lakás a 19. kerületben

A most bemutatott munkámhoz készült látványtervek egy része már előző évben elkészült, de a tervezést nemrég fejeztük be teljesen, a kivitelezés pedig már javában zajlik. A 19. kerületben található lakás felújítandó állapotban volt, és a tulajdonos kérésére modern és időtálló stílusban terveztem át. 
A nappaliban a sok lambériát fehérre festjük, a hideg kő helyett laminált padló lesz, természetes barnás árnyalatok kerülnek a falakra, a kiegészítő szín pedig az élénk zöld. A terveken látható fehérre festett fától, az egyszerű vonalú bútoroktól, a természetes anyagú textilektől, kiegészítőktől egy kis skandináv beütése lett a modern összhatásnak.
A nagyon mai, minden igényt kielégítő konyha hangulatos lábazati világítást kapott, a kibontot fal helyére pedig egy étkezőpult került, ami optikailag el is szeparálja ezt a részt a nappalitól és étkezőtől.
A hálószoba a nyugalom szigetete: a színes, de természeti motívumot mutató design tapéta, az egyedileg tervezett letisztult gardróbszekrény, a púderes színek és rejtett világítások adják a harmóniát.
A fürdőszobába időtálló kőhatású greslapot terveztem, ami a fehér fényes bútorokkal elegáns kontrasztot alkot, így a pihenés méltó helyszíne lesz ez a tér is. Nektek hogy tetszenek a tervek?
Tetszett a bejegyzés? Köszönöm, hogy megosztod a barátaiddal is! :-)
post signature

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...