2016. március 29., kedd

Legújabb munkám - modern nappali Erdélyben

Bizonyos esetekben működhet a távtervezés is. Néhány hónapja egy kedves fiatal pár keresett meg az Erdélyben található Zilahról. A feladatom egy nappali tervezése volt modern stílusban, rengeteg tárolóhellyel, egyedileg tervezett szekrényekkel. A tervezendő lakást nem láttam, a megrendelőimmel nem találkoztam, de minden adatot megkaptam rengeteg fotóval, sokat egyeztettünk szóban és írásban egyaránt, tehát a feladatot távtervezés formájában oldottuk meg. Íme tehát a látványtervek. 
A tv köré polcokat terveztem, amelyeken a meglévő hangfalak is helyet kaphatnak, alatta fiókok lesznek kialakítva. A másik falon pedig gardróbot rejtettünk el: így maximalizáltuk a helykihasználást. A hatást fokozza a körben lábazatba rejtett LED világítás. A végeredmény egy praktikus, de letisztult, fiatalos és barátságos modern tér, magasfényű fehér MDF frontokkal, természetes anyagokkal, mint dió furnér korpusz és natúr tölgy szalagparketta. Mindemellett a domináló szín a meleg tónusú szürke, amelyhez sok színes kiegészítő passzol, amelyeket a későbbiekben is lehet variálni. Nektek hogy tetszik?

Tetszett a bejegyzés? Köszönöm, hogy megosztod barátaiddal is! :)

post signature

2 megjegyzés:

 1. Szia! Hát ez nagyon mutatós! Jól néz ki! Én is tervezem, hogy valahogy átalakítsam a nappalim, egy kicsit felturbózzam, már túl megszokottá vált számomra, ahogy most kinéz. Ez a modern jellegű nappali is nagyon mozgatja a fantáziámat, de van még pár, amit el tudnék képzelni. http://lakberendezes-otthon-design.blogspot.hu/2014/06/10-csodaszep-mediterran-nappali.html Itt is láttam pár jó ötletet. Te mit tanácsolnál? Egy viszonylag tágas és fényes nappaliról van szó. Előre köszönök minden segítséget! :)

  Üdv:
  Evi

  VálaszTörlés
 2. Kedves Évi,

  nem tudom milyen volumenú változásokat tervezel, de pl. hatalmas változást jelenthet már egy új falszín, vagy az egyik falon egy különleges tapéta felhelyezése.

  Egyszerű és nagyszerű hangulatfrissítést jelenthet a lakástextilek lecserélése: új függönyök, szőnyegek, díszpárnák beszerzése.

  Sok sikert!

  Lilla


  VálaszTörlés

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...