2016. június 21., kedd

Legújabb munkám - modern lakás a 11. kerületben

Legújabb munkám tervei egy 11. kerületben, Kelenvölgyben található lakáshoz készültek. A lakás nemrég épült, viszont a benne lévő konyhabútor, beépített bútorok, ajtók, falszínek nem feleltek meg az elképzeléseknek. Így a meglévő konyhabútort és ajtókat teljesen elbontottuk, a beépített bútorokat átszíneztettük. 
Falakat nem kellett bontani, mert az elosztás kiváló: egy légtérben a közösségi térként funkcionáló nappali-konyha-étkező rész, a bejáratnál a szülői háló fürdőszobával, és a nappaliból nyíló részen két gyerekszoba szintén fürdőszobával kapott helyet. A vizes helyiségekhez egyáltalán nem nyúlunk. A kivitelezés folyamatban van, addig is itt vannak a látványtervek az elképzelésekről:
Modern stílus, maximális kényelmet nyújtó ülőbútorok, egyszerű vonalvezetésű egyedileg tervezett festett fehér és tölgy furnéros bútorok képezik a berendezést. A konyhát az étkezőtől és nappali résztől egy étkezőpult választja el, a világítás szerelést pedig csak gipszkarton dobozokkal tudtuk itt megoldani, a már meglévő mennyezet fűtések miatt, viszont ezzel is kijelöltük a különböző fukciók helyét, hátrányból előnyt kovácsolva. A világos színek harmóniáját zöldes elemekkel egészítettük ki.
A gyerekszobákba barátságos időtálló tapéták kerülnek, könnyen variálható bútorokkal. A szülői hálószoba visszafogott és letisztult, kellemes férfias hangulatú színekkel, amit egy különleges designtapéta dob fel.
Neked hogy tetszenek a tervek?


Tetszett a bejegyzés? Köszönöm, hogy megosztod a barátaiddal is! :-)

post signature

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...