2017. január 9., hétfő

Ez történt velem 2016-ban!

Már hagyománynak mondható, hogy minden év elején összeszedem az előző év főbb eseményeit, munkáit, végiggondolva az évet, majd megfogalmazva az új célokat az új évre. (Ha megnéznéd a 2015-ös sikereimről szóló blogbejegyzést, kattints ide.) Hiába telik el egy év gyorsan, ilyenkor azért látszik, hogy mennyi minden történt az emberrel. :) 2016-ban sikerült utaznom is párszor, ezek képes beszámolóit is láthattátok a blogomon.

2016 elején terveztem egy 11. kerületi lakást tengerparti stílusban egy fiatalember számára, melynek terveit itt tudod megnézni.


És ilyen lett a fürdőszoba a valóságban, hasonlít? :)

Majd egy 19. kerületi belső kétszintes otthont, amelynek elkészült konyhájában mosolygok az alábbi képen, alatta pedig ugyanez a rész látványterven látható. A többi tervet itt nézheted meg.


Márciusban Portugáliában, Lisszabonban töltöttem pár napot, a képes beszámolót itt találod.

Majd egy modern nappali látványterveit készítettem el távtervezéssel egy fiatal párnak, akik Zilahról, Erdélyből kerestek meg. A terveket itt tudod megnézni.

Aztán terveztem egy ikerházat Érden (tervek itt).

Terveztem egy modern lakást a 11. kerületben (tervek itt). Itt látható egy munkaközi fotó az elkészült konyháról, alatta a látványterv. Ennek a lakásnak a profi befotózása is hamarosan megtörténik.


Időközben elkészült még egy 2015 végén tervezett klasszikusabb konyhám a 16. kerületben, erről is mutatok egy gyors mobilos fotót. :) A többi tervet itt tudod megnézni.


Aztán terveztem egy mediterrán stílusú nappalit is a 16. kerületben (tervek itt), egy kétszintes házat eklektikus stílusban Csömörön (tervek itt),  egy újlipótvárosi garzont kiadásra (tervek itt).Ezután egy kis szünetet tartottam, és szeptemberben Londonba látogattam, melyről képes beszámolót itt olvashattál, onnan pedig a varázslatos Szicíliába utaztam, amiről szintén írtam, itt. Ezek az utazások nem csak feltöltöttek, sokat inspirálódom is ilyenkor, nem beszélve a rengeteg külföldi lakberendezési magazinról, amit rendszerint hazafele felmarkolok a reptéren. :))


Még ebben az évben terveztem egy borbárt Kaposvár központjában, amit most év elején fognak kivitelezni, és hamarosan meg is nyit, a többi látványtervet itt nézheted meg.

És kivitelezés alatt van egy modern lakás is a XIII. kerületi Ambrus utcában. A többi látványterv itt található.

Terveztem panelt is bájos zöldes árnyalatokkal, (tervek itt), majd szintén a XIII. kerületi Ambrus utcában egy másik lakást, szürkével és minimál design elemekkel, (tervek itt).


Szóval tényleg eseménydús volt ez az év is, sok sikeres munkát tudhatok magam mögött. Ezúton is köszönöm minden kedves megrendelőmnek, kollégának, partnernek a közös munkát, csak veletek együtt sikerülhetett mindez! Nagyszerű érzés, hogy oly sokan megkerestek, és igyekszem minél több embernek segíteni megvalósítani álmai otthonát!

Ezt folytatva irány 2017, máris rengeteg munkával és teendővel. Neked is kedves olvasó, kívánok nagyon boldog új évet, és kívánom hogy teljesüljön minden, mit erre az évre terveztél!


Tetszett a bejegyzés? Köszönöm, hogy megosztod a barátaiddal is! :)
post signature

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...