2018. január 7., vasárnap

Ez történt velem 2017-ben!

Szokásomhoz híven összeszedtem az előző év fontosabb munkáit, eseményeit, sikereit. Gyorsan elment ez az év is, de annyi minden történt velem! Nézzétek! :) Az előző, 2016-os éves összefoglalót itt találod.

2016 végén Olaszországba Torinóba utaztunk, a Szilvesztert ott töltöttem barátaimmal, majd január 2-án Olaszország legnyugatibb városába utaztunk síelni, Bardonecchiába. Fantasztikus napokat töltöttünk itt, bár a síelés még mindig nem megy tökéletesen. :) Az utazásról a beszámolót itt olvashatod el újra.

Egyik nap pont a pályára siettünk, talpig beöltözve, mikor a telefonomra jött egy email, nem hittem a szememnek: Glamour Women Of The Year 2017 díjára jelöltek "Az év lakberendezője" kategóriában. Ezek után igyekeztem úgy lecsúszni, nehogy összetörjem  magam a gálára! :)

Olaszországból hazaérve egy eladásra szánt lakáshoz készítettem látványterveket, amiket itt tudtok megnézni.

Majd mutattam néhány fotót egy általam tervezett lakásról, ahol épp az utolsó simítások folytak. Itt láthatod a többi fotót.

Látványterv:

Fotó:

Majd egy panellakás fürdőjét terveztem meg, a többi terv itt.

Kicsit bekukkanthattatok a hétköznapjaimba a Glamour Gardróbnapló segítségével, ahova Schuster Orsi barátnőm készítette el a szuper fotókat. :) Itt van az összes kép!


Aztán egy csodálatos barátnős utazáson sikerült részt vennem, hiszen márciusban Görögország fővárosában, Athénban töltöttünk néhány  napot. Ha az utazás beszámolójáról lemaradtál volna, itt tudod pótolni! :)


Aztán miután hazaértem, ellátogattam egy kedves volt megrendelőmhöz, akinek időközben elkészült a lakása. A kedvencem a konyha mozaik burkolata. A többi fotót itt láthatod.


És március végén elérkezett a Glamour gála, a Glamour Women Of The Year 2017 díjátadó estje, ahol nagyszerűen éreztem magam! Az eseményen készült többi fotóhoz kattints ide! :)

Aztán prezentáltam néhány képet a NOVO Q polcok fotózásáról, ahol mondhatni enteriőr stylist feladatot láttam el: segítettem elrendezni a kiegészítőket és beállítani a háttereket ezekhez a design polcokhoz. Szerintem nagyon jól sikerültek a képek, itt nézheted meg őket.

Májusban prezentáltam egy családi ház elkészült látványterveit. A modern, minimál stílusban tervezett ház utolsó simításai még most is tartanak, de remélem hamarosan fotókat is mutathatok az elkészült állapotról! ;) A többi látványtervet itt nézheted meg!

Aztán befejeződött a tervezése egy másik nagyobb projektnek, az óbudai Harapó Mókus Vendéglőnek. A kivitelezés hamarosan elindul, a látványtervek pedig itt találhatóak.

Aztán meglátogattam egy másik kedves kis családot, akiknek a 13. kerületben terveztem a lakásukat, pont akkor költöztek be, mikor ezek a képek készültek. A többi munkaközi fotóért kattints!

Látványterv:

Fotó:

Aztán jött még egy kicsi, ámde annál bonyolultabb panel fürdő tervezés. A 3D-s látványtervek itt is sokat segítettek a tervezés során.

Egy elegáns, kifinomult hálót is terveztem egy helyes családnak Gödön. Természetesen ide is készültek 3D-s látványtervek.

Aztán még a nyár folyamán befotóztuk egy korábban elkészült munkámat, egy 11. kerületi modern lakást. A fotókat itt is Schuster Orsi készítette. Itt nézheted meg a többi képet. :)

Szeptemberben megmutattam egy XVI. kerületi elegáns családi ház látványterveit. Ez a ház jelenleg is felújítás alatt van, itt is szeretnék majd fotókat prezentálni, ha elkészült. Addig is, itt vannak a 3D-s látványtervek.

Majd szeptember folyamán Dél-Franciaország felé vettük az irányt, és bejártuk Cote D'Azurt: voltunk Antibes-ban, Cannes-ban, Nizzában és Monacóban is. Ha érdekel, milyen gyönyörű helyekre sikerült eljutnunk, itt elolvashatod az utazásról készült beszámolót.

Majd bemutattam barátnőm új vállalkozását, a REND A LELKÉT, amire nagyon büszke vagyok, hiszen hiánypótló kezdeményezésről van szó. Kövesd nyomon, ha érdekel, hogyan tarthatod olyan rendben otthonodat, mintha egy lakberendezési magazinba fotóznák. A részleteket itt találod!

Aztán elindítottam egy új blogbejegyzés-sorozatot, hiszen nyár folyamán vettem egy totál felújítandó lakást, aminek a kivitelezésének a folyamatát szeretném megosztani veletek. Ha esetleg lemaradtál, az első részt itt találod, ami főként a lakáskeresés rejtelmeiről szól, a másodikat pedig itt olvashatod, amiben a tervezésről és a bontásról írtam. De a napokban jön a folytatás is! :-)

Novemberben még egy barátnős kirándulás következett Ukrajnába, Lvivbe /Lembergbe. A hangulatos kisvárosról is készítettem pár képet.

És decemberben mutattam meg egy Nagykovácsiban található családi házhoz készült látványterveket is. Ha ezeket nem láttad, itt megnézheted!


2017-et áttekintve tényleg nagyon sok minden történt velem. Ezúton is szeretném megköszönni az összes kollégámnak, a partner cégeknek, a szuper kivitelező csapatomnak, a családomnak és a barátaimnak, akik hozzájárultak ennek az évnek a sikereihez. Valahogy az az érzésem, 2018 sem lesz kevésbé eseménydús. :) Szeretnék mindannyiótoknak nagyon boldog, élményekkel teli sikeres új évet kívánni!


Tetszett a bejegyzés? Köszönöm, hogy megosztod a barátaiddal is! :-)
post signature

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...