2020. április 6., hétfő

Legújabb munkám - ikerház-fél Budaörsön


Egy kedves kétgyerekes család budaörsi otthonát terveztem meg az elmúlt hetekben, aminek a 3D-s látványterveit láthatjátok most. A 70-es években épült ikerház az akkori divatnak megfelelő, sok zegzugos helyiségét megszüntettük, ezáltal tágas tereket hoztunk létre, ami a mai kor elvárása és a tulajdonosok kérése is volt. 
Stílusban a modern és klasszikus jegyeket ötvözve, ipari elemekkel színesítve időtálló eklektikát alakítottunk ki a házban. A tengerészkék (navy blue) és a sok fehér felület mellett a barna árnyalatai, a fekete és márványmintás hexagon burkolatok, a vörösréz fogantyúk és lámpák játékos összhatást adnak. A fürdőben még erőteljesebb az ipari jelleg a fekete keretes zuhanyüveg és a matt fekete kiegészítőknek köszönhetően. 
A nappaliban a TV-t trükkösen eltakartuk egy könnyen mozgatható panel segítségével. Itt a már meglévő fekete kanapé környezetét natúr szőnyeggel és kék textilekkel dobtuk fel. Nyár elején indul a felújítás, remélem hamarosan fotókat is mutathatok majd! Tetszett a bejegyzés? Köszi, ha megosztod! :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...